Foto: ©Blue Army

Vormer: “Als de VAR zegt dat het buitenspel is dan is dat zo, denk ik”

Club Brugge kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel in de halve finale van de Croky Cup tegen Zulte Waregem. Na afloop reageerde Ruud Vormer tegenover Het Laatste Nieuws.

Tactisch zat het goed in elkaar bij Zulte Waregem, dat zag ook Vormer. “Je weet dat zoiets kan. Het hoort erbij en tactisch was dat goed gedaan van hen. Ze speelden ook op buitenspel en we liepen ook veel offside, dus ook dat was goed gedaan.”

“Of we meer hadden moeten scoren? Zeker weten. Als onze laatste pass beter was geweest, dan hadden we hier veel meer kunnen scoren. We moeten gewoon rustig blijven, ik weet zeker dat we in Waregem kunnen scoren.”

Vormer scoorde, maar zag zij doelpunt afgekeurd worden door de VAR na voorafgaand buitenspel van Percy Tau. “Buitenspel is buitenspel, hé. Als de VAR zegt dat het buitenspel is, dan is dat zo. Denk ik.”

Mignolet
Doelman Simon Mignolet ging in de fout. “Mensen maken fouten. Iedereen doet het, ook Simon Mignolet. Iedereen dacht dat het 3-0 of 4-0 zou worden, maar nu blijkt opnieuw dat het allemaal

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws