Vice-president San Lorenzo over Gaich: “Het verbeterd bod beviel ons niet”

(VIDEO) - Mannaert reageert op shirtvoorstellen van Club-fans

De soap rond Adolfo Gaich blijft verdergaan. Nu laat vice-president Horacio Arreceygor van San Lorenzo zich uit tegenover Radio La Red uit over de situatie.

Club Brugge heeft inderdaad een verbeterd bod uitgebracht op Gaich. “We hadden een ontmoeting met de voorzitter van Club Brugge, maar het verbeterd bod beviel ons niet. Tenzij ze van gedacht veranderen, gaat een transfer niet door.”

San Lorenzo zal enkel verkopen tegen de juiste prijs, de club heeft het geld nodig. “Daarom werkte Marcelo Tinelli (voorzitter, red.) er persoonlijk aan. We hebben een verkoop van die aard nodig, maar we moeten geen deal sluiten die ons niet tevreden stelt”, aldus Arreceygor.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws