Vanaken krijgt raad: “Wil hij écht kans maken op basisplek Rode Duivels, moet hij weg bij Club Brugge”

Hans Vanaken is al jarenlang een sterkhouder op de Belgische velden. Wilfried Van Moer vindt echter dat de middenvelder van Club Brugge een stap hogerop moet als hij het maximale uit zijn carrière wil halen.

Er wordt telkens veel gezegd en geschreven over een mogelijke transfer van Vanaken. “Ik heb de indruk dat hij daar niet op zit te wachten. Net als Jan Ceulemans destijds. Die kon naar Milaan. Maar hij is er een keer gaan kijken en voelde zich niet op zijn gemak. Dus bleef hij bij Club.”

Toch geeft Van Moer Vanaken transferraad. “Hans voelt zich ook thuis in Brugge. Wil hij écht veel geld verdienen en meer kans maken op een basisplek bij de Rode Duivels, dan zou hij de stap beter wel zetten”, wordt de voormalige Rode Duivel geciteerd door Het Belang van Limburg.

Laaste nieuws

Club Brugge kent in België zijn gelijke niet

Bob Madou, Chief Commercial Officer, heeft van Club Brugge een machine gemaakt naast het veld. Ook daar kent Club Brugge geen...

We keken massaal naar de heruitzending van de bekerfinale

De heruitzending van de bekerfinale tegen Anderlecht van enkele jaren geleden leverde een ongelofelijk resultaat op in deze lockdowntijden.

Preud’homme wil ex-speler van Club Brugge

Michel Preud'homme en Standard Luik hadden hoge verwachtingen voor dit seizoen, maar verder dan een vijfde plaats kwamen ze voorlopig niet.
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

“Ruud Vormer is een echte huisman geworden”

Roos America, de vrouw van Ruud Vormer, schrijft op geregelde tijdstippen een stukje voor Het Laatste Nieuws over haar ervaringen als arts...

Preud’homme wil ex-speler van Club Brugge

Michel Preud'homme en Standard Luik hadden hoge verwachtingen voor dit seizoen, maar verder dan een vijfde plaats kwamen ze voorlopig niet.

Philippe Clement doet het met Black Power

Sport/Voetbalmagazine brengt vandaag een artikel over de 11 Afrikaanse spelers bij Club Brugge, onder de titel 'Black Power'. Trainer Philippe Clement reageerde...

Blijft Club Brugge dit jaar met lege handen achter?

Club Brugge was bezig aan een uitmuntend seizoen. Niets leek blauwzwart nog in de weg te liggen om de dubbel te pakken....