“Vanaken is atypisch voor de Jupiler Pro League”

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

Victor Vazquez speelde jaren geleden met Hans Vanaken samen bij Club Brugge. Tegenover Het Laatste Nieuws laat hij zich uit over zijn voormalige ploegmakker.

Vazquez strooit met lof voor Vanaken, weer de favoriet voor de Gouden Schoen. “Ik had meteen door hoe goed Hans is. In de Belgische competitie zijn de meeste spelers sterk en moeten ze het vooral van hun conditie hebben. Hans is anders.”

“Hoe hij voetbalt, hoe hij wegdraait van zijn tegenstander en de bal inspeelt naar één van de spitsen, maakt hem atypisch in jullie competitie. (mijmert) Toen Hans bij Club tekende, keek ik ernaar uit om nog jaren met hem samen te spelen. Alleen.. Ik was in die tijd toe aan een nieuw avontuur.” (lacht)

Vanaken lijkt niet happig op een (top)transfer. “Hans heeft dat blijkbaar niet. Hij staat niet te springen voor een transfer. Hans is na al die jaren nog altijd perfect gelukkig in België. Zowel sportief als privé. Des te beter voor Club, want hij is een groot talent.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws