Vanaken geeft transferhint: “Dat was altijd mijn droomclub”

De toekomst van Hans Vanaken wordt weer uitvoerig besproken na het winnen van zijn tweede Gouden Schoen op rij. Tegenover Het Laatste Nieuws hint de sterkhouder Van Club Brugge over een transfer.

“Je kunt niet in de toekomst kijken, ik weet niet welke aanbiedingen er misschien komen”, begint Vanaken. “Als de juiste ploeg op het juiste moment komt, dan durf ik nog die stap zetten. Mijn droomclub was vroeger altijd Arsenal. Ik denk dat mijn kwaliteiten best bij de Bundesliga passen, maar als een goeie subtopper uit Spanje, Engeland of Italië komt, dan kun je dat overwegen.”

“Alleen als alles juist zit, heb ik de ambitie om nog hogerop te geraken. Als dat niet is, ben ik supergelukkig bij Club Brugge. Als ik hier nog prijzen kan pakken, dan is dat ook mooi meegenomen. In dat opzicht ben ik mijn ploegen van vroeger en nu wel dankbaar. Ik moet Lommel, Lokeren en Club Brugge dankbaar zijn voor het vertrouwen dat ze mij de voorbije jaren hebben gegeven”, aldus Vanaken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws