Supporters Cercle Brugge begrijpen het niet: “Alsof ze ons kapot willen”

De plannen voor het nieuwe stadion van Club Brugge is in het verkeerde keelgat geschoten van de supporters van Cercle Brugge. Tegenover Het Nieuwsblad doet Anita Van Osselaer, ondervoorzitster van de supportersfederatie haar beklag.

“We begrijpen het allemaal niet meer”, begint Van Osselaer. “Club versmacht al op Sint-Andries en nu gaan ze er een nog een groter stadion neerzetten. Wie bedenkt nu zoiets? Ik heb het gevoel dat Cercle om de tuin is geleid, die gedachte leeft ook bij de fans.”

“Door de overname en de sportieve malaise was er al veel ontgoocheling”, gaat de ondervoorzitster van de supportersfederatie verder. “En nu dit nog eens… Het lijkt wel alsof ze ons helemaal klein of zelfs kapot willen. Dat mag echt niet gebeuren. We kunnen maar beter snel met een petitie beginnen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws