Rezaei mag niet spelen tegen Club Brugge door reglement

© Club Brugge
© Club Brugge
Foto: ©Club Brugge

Club Brugge neemt het woensdag op tegen Sporting Charleroi. Kaveh Rezaei is de aanvalsleider van de Carolo’s, maar mag niet aantreden tegen zijn werkgever.

Dat komt door zijn contractistuatie. De 27-jarige aanvaller wordt door Club Brugge aan Charleroi verhuurd, maar Blauw-Zwart betaalt nog voor een deel zijn loon. Door het nieuwe reglement mag hij daarom niet tegen zijn werkgever uitkomen.

Enkel clubs die hun geleende spelers volledig betalen mogen die inzetten tegen hun moederclub. Rezaei is van goudwaarde voor Charleroi met acht doelpunten in zestien competitiewedstrijden.

Laaste nieuws

Ruud Vormer reageert op de titel van blauwzwart

Club Brugge is kampioen van het seizoen. Een bijzondere manier om een titel te veroveren, maar het is wel degelijk een gewonnen...

De beslissing van de Pro League is klaar! Dit gebeurt er met het Belgische voetbal

Geen competitie meer dit seizoen, wel nog een bekerfinale. Blauwzwart is kampioen en volgend jaar spelen we met 18 ploegen. Volgens Het...

Spelers weten heel goed wat ze willen over verder verloop competitie

Het Laatste Nieuws hield bij honderd voetballers uit de Jupiler Pro League een steekproef over het verdere verloop van de competitie.
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

Ruud Vormer reageert op de titel van blauwzwart

Club Brugge is kampioen van het seizoen. Een bijzondere manier om een titel te veroveren, maar het is wel degelijk een gewonnen...

Even rewinden naar de tijd van Christoph Daum

Het is ondertussen acht jaar geleden dat Christoph Daum besliste om niet langer trainer te blijven van blauwzwart. Sport/voetbalmagazine haalt herinneringen op.

We keken massaal naar de heruitzending van de bekerfinale

De heruitzending van de bekerfinale tegen Anderlecht van enkele jaren geleden leverde een ongelofelijk resultaat op in deze lockdowntijden.

Spelerskern Club Brugge is plots bijna 20 miljoen euro meer waard

Het voetbal ligt al een tijdje stil, maar de spelerskern van Club Brugge heeft een flinke meerwaarde gekregen als we de website...