Nieuwe Vanaken bij Club Brugge: “Niet erg om met hem vergeleken te worden”

Charles De Ketelaere komt dit seizoen op de oppervlakte bij Club Brugge. De middenvelder wordt vergeleken met ploeggenoot Hans Vanaken.

“Omdat ik op dezelfde positie speel en even groot ben”, vertelt De Ketelaere aan Het Laatste Nieuws. “Nu, ik vind het niet erg om met Vanaken vergeleken te worden. Als je ziet wat hij al allemaal gepresteerd heeft… (blaast) Dat wil ik ook allemaal bereiken. Ik heb nog veel te leren, op verschillende vlakken, om te kunnen wat Hans allemaal kan.”

De Ketaelere kijkt ook op naar aanvoerder Ruud Vormer. “Hoe Ruud infiltreert. En dan zijn voorzetten – ik zie hem niet vaak een slechte trappen. (lachje) Hans weet dan weer perfect waar de ruimtes liggen, en hoe hij tussen de lijnen moet lopen. Ook zijn afwerking op doel en zijn kopspel zijn kwaliteiten van hem waar ik naar opkijk.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws