Foto: ©Blue Army

Nieuwe spits Gaich dan toch op komst?

Het is geen geheid dat Club Brugge al een tijdje aan het zoeken is naar een nieuwe optie in de spits. De transfersoap van Gaich lijkt op één die geen eind kent.

De Argentijnse spits, eigendom van San Lorenzo en momenteel actief voor de Argentijnse U23 ploeg in de kwalificatie voor de Olympische spelen, blijft een topprioriteit van Club Brugge. De spits zou vele miljoenen moeten kosten en dat blijft een struikelblok voor de huidige nummer één.

Op de laatste persconferentie werd de coach van San Lorenzo gevraagd achter de geruchten van een vertrek van Gaich naar Brugge. Hij liet weten dat hij in de winterperiode niet zou verkocht worden maar sluit een vertrek in juni niet uit.

Maar volgends berichtgeving vanuit Argentinië zou Brugge dan toch met een recordbod afkomen. Ze zouden bereid zijn om de afkoopclausule van de speler te betalen (wat zo’n 15 miljoen euro is). Dan ligt het volledig aan de speler of hij het seizoen wilt uitdoen bij San Lorenzo of toch de overstap doen naar Brugge.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws