Foto: ©Blue Army

Niet Gaich, maar andere spits legt medische testen af bij Club Brugge

Niet Adolfo Gaich, maar Michael Krmencik lijkt de nieuwe spits van Club Brugge te worden. Het Tsjechische Viktoria Plzen meldt dat de aanvaller op weg is naar Blauw-Zwart.

Op de officiële kanalen meldt de Tsjechische topclub dat de 26-jarige aanvaller op weg is naar Club Brugge. ‘Plzen heeft de afgelopen uren een zeer interessant en serieus aanbod ontvangen voor Michael Krmencik en er werd besloten de speler groen licht te geven om te onderhandelen.’

‘Michael verliet vanochtend de stage in Estepona om medische tests te ondergaan bij Club Brugge. Als alles goed gaat, is Michael binnenkort een speler van Club’, klinkt het. De targetman speelde dit seizoen twintig keer in de competitie waarin hij tien keer wist te scoren.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws