Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Grijpt Club Brugge naast topdoelwit? ‘Miljoenenbod is niet goed genoeg’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge lijkt achter het net te vissen voor aanvaller Adolfo Gaich. Volgens journalist Diego Paulich blijft de spits zeker tot juni bij San Lorenzo.

Club Brugge bracht een bod uit van minstens negen miljoen euro, maar dat blijkt echter niet hoog genoeg. Naar verluidt wil het Argentijnse San Lorenzo minstens 13 miljoen euro op tafel willen zien. Dat zou een transferrecord betekenen voor de Belgische competitie.

Het ziet er echter naar uit dat Gaich (nog) niet naar de Jupiler Pro League zal trekken. San Lorenzo houdt vast aan de hoofdprijs en de aanvaller zou zeker tot juni bij zijn huidige werkgever blijven. Club Brugge kan verder kijken naar een nieuwe aanvaller als het niet met een recordbod op de proppen komt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws