Foto: ©Blue Army

Een goede deal voor Club Brugge? ‘Bedrag voor Krmencik is onthuld’

Adolfo Gaich werd gelinkt aan een recordtransfer bij Club Brugge, maar uiteindelijk is het Michael Krmencik geworden die de gelederen komt versterken. Volgens De Standaard legt Blauw-Zwart zes miljoen euro op tafel. Dat bedrag kan door bonussen nog oplopen tot 6,5 miljoen euro.

Dat lijkt een koopje naast de bedragen die werden genoemd voor target Gaich van San Lorenzo. De Argentijn zou minstens 13 miljoen euro moeten kosten, maar er werden ook bedragen genoemd tot 18 miljoen euro. Uiteindelijk haakte Club Brugge af en klopte het aan bij Viktoria Plzen.

Krmencik stond al een tijdje op de radar van Club Brugge. Toen het op zoek was naar een opvolger voor aanvaller Wesley Moraes werd de Tsjech al genoemd. ‘Hun timing is nu beter’, laat de Tsjechisch voetbaljournalist Jan Podrouzek van iSport weten.

Club Brugge had toen een hoger bedrag moeten neertellen. ‘Toen was ook Wolverhampton Wanderers in de running en vroeg Viktoria Plzen 8 tot 9 miljoen euro. Het kon zich sterker opstellen omdat het nog volop in de titelstrijd zat en ook Europees nog actief was.’

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws