Foto: ©Blue Army

Club Brugge ontkent berichtgeving Argentijnse voetbalbond over Gaich: ‘Geen sprake van’

Het nieuws kwam plots naar buiten dat Club Brugge Adolfo Gaich zo goed als binnen had. De 20-jarige aanvaller zou volgens de Argentijnse voetbalbond zijn medische testen afleggen voor de transfer, maar Blauw-Zwart ontkent dit echter volgens Het Laatste Nieuws.

Gaich is momenteel actief op een U23-tornooi in Colombia met de Argentijnse belofteploeg en de targetman zou dat tornooi onderbreken om zijn medische testen in Buenos Aires af te leggen. Dit wordt echter ontkent door Club Brugge.

‘Blauw-Zwart ontkent dat er een deal is. Club stelt dat er vanuit Argentinië steeds meer eisen komen en er geen sprake is van medische testen’, klinkt het. De soap lijkt dus nog niet ten einde. Het blijft afwachten op een officiële mededeling van Club Brugge.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws