‘Club Brugge heeft alternatief voor Benteke en Gaich op het oog’

Mannaert laat zijn goed hart zien Zelfs op een regenachtige dag zoveel lachende gezichten

Volgens Het Laatste Nieuws heeft Club Brugge de 24-jarige spits Sory Kaba van Midtylland op het oog als alternatief voor Christian Benteke en Adolfo Gaich.

Benteke van Crystal Palace is de droomtransfer voor Club Brugge, maar de Rode Duivel lijkt de stap naar de Jupiler Pro League nog niet te willen zetten. Ook Gaich van San Lorenzo lijkt een moeilijke klus te worden. De Argentijnen eisen miljoenen.

Nu zou de 1m90 grote Guineeër Kaba als alternatief in beeld komen. Dit seizoen scoorde de spits vier keer voor het Deense Midtylland waaronder twee belangrijke goals in de topper tegen FC Kopenhagen. De Denen betaalden afgelopen zomer drie miljoen euro aan Dijon voor Kaba.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws