Clement vist Cools weer op bij Club Brugge: “Duidelijk gesprek met hem gehad”

Dion Cools interview (Club Brugge - Gent)

Dion Cools was voor de winterbreak volledig uit beeld verdwenen bij Club Brugge, maar het ziet er naar uit dat coach Philippe Clement de verdediger weer zal opvissen.

Tijdens een persconferentie laat Clement zich uit over de situatie van Cools. “In Qatar heb ik een heel duidelijk gesprek gehad met Dion. Sindsdien toont hij opnieuw veel meer”, citeert Het Nieuwsblad de oefenmeester van Club Brugge.

Cools is op de weg terug en is volgens Clement goed bezig. “Ik ken zijn kwaliteiten, maar soms stelt een speler zichzelf op, veel meer dan dat de staf dat doet. Hij is dus positief bezig, want anders mocht hij niet invallen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws