Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement spreekt over mercato: “Verhaeghe en Mannaert denken ook zo”

Club Brugge wordt nog steeds nadrukkelijk in verband gebracht met de Argentijnse spits Adolfo Gaich. Tijdens een persconferentie laat Philippe Clement zich uit over de transferdoelwitten.

Clement doet zijn boekje open over zijn aanvallers. “Op dit moment zijn onze spitsen misschien minder efficiënt dan dat ze binnen enkele maanden zullen zijn. Maar dit is het verhaal van de kip en het ei. ’t Is dankzij hen dat we zoveel kansen krijgen”, wordt Clement geciteerd door Het Laatste Nieuws.

“Ze zijn allemaal jong en hebben de jongste maanden al veel goeie dingen laten zien. Intussen is het voor ons tot de 31ste januari uitkijken of er interessante dingen gebeuren op de markt. Je wil natuurlijk altijd alles beter maken. Bart en Vincent (Verhaeghe en Mannaert, red.) denken ook zo. Niets is evenwel een must”, aldus Clement.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws