Foto: ©Blue Army

Clement over arbitrage na Charleroi: “Dat ligt toch wel op mijn maag”

Club Brugge speelde doelpuntenloos gelijk op het veld van Sporting Charleroi. Na afloop reageerde coach Philippe Clement tegenover Sporza.

Clement sprak ook over de veelbesproken buitenspelfase. “We hadden wat pech vanavond, maar we stonden ook tegenover een sterk Charleroi. Ze hebben dit seizoen nog maar 18 goals geslikt, het is dus moeilijk om hier goals te maken. We zijn natuurlijk ontgoocheld na die buitenspelfase. Die ligt toch wel op mijn maag.”

“Waarom werd er gevlagd op dat moment?”, gaat Clement verder. “Wacht even, we hebben nu de VAR. Dat is ook beter om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Dat is niet gebeurd. De ref zei me dat hij dacht dat Ruud (Vormer, red.) buitenspel stond, maar hij bewoog niet naar doel.”

Clement vond dat er gewacht moest worden met vlaggen. “Op dat moment is het geen actie die kan leiden tot een goal en daarom werd er gevlagd. Maar volgens mij is het beter om bij acties rond de zestien wat te wachten, want binnen een seconde kan het doelpunt zijn met zulke snelle passen.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws