Clement is duidelijk over situatie Vossen: “Ik ga hem niet tegenhouden”

Jelle Vossen interview (Club Brugge - Zulte Waregem)

Jelle Vossen lijkt genoegen te moeten nemen met een reserverol bij Club Brugge of een vertrek bij Blauw-Zwart. Op een persconferentie sprak Philippe Clement duidelijke taal over de situatie van de aanvaller.

“De concurrentie is zwaar”, wordt Clement geciteerd door Het Nieuwsblad. “In een pure 4-3-3 is de positie als diepe spits niet zijn beste plaats. Als spelverdeler heb je Vanaken, en in een 3-5-2 heb je als tweede spits Schrijvers of Tau. Maar ik ben nog steeds heel tevreden over zijn instelling. De reden waarom hij ook amper aan minuten komt, is omdat er geen blessures zijn.”

Als er een oplossing komt voor Vossen dan zal Clement meewerken aan een vertrek. “Als er een oplossing is, ga ik hem niet tegenhouden uit respect voor Jelle. Of hij weg mag? Als hij zich zo blijft opstellen, heb ik totaal geen probleem met Jelle. Ik weet dat hij altijd klaarstaat als we hem nodig hebben”, aldus de oefenmeester van Club Brugge.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws