Philippe Clement - Photonews
Philippe Clement - Photonews
Foto: ©Jimmy Bolcina/Photo News

Clement heeft aanvallende problemen: “Hij is onbeschikbaar tegen Charleroi”

Philippe Clement heeft aanvallende problemen bij Club Brugge. Emmanuel Dennis en Krépin Diatta zijn onzeker en David Okereke zal er zeker niet bij zijn tegen Sporting Charleroi.

Clement gaf een persconferentie voor de inhaalwedstrijd van morgen tegen de Carolo’s. “Dennis en Diatta zitten in de selectie, maar het is niet zeker dat ze zullen kunnen spelen. Okereke zit na een contact in Kortrijk met een kleine blessure, hij is onbeschikbaar voor morgen”, bevestigt de oefenmeester.

Charles De Ketelaere komt zo meer en meer in beeld. “Als spelers heel goed zijn, is het een nadeel dat ze er niet bij zijn”, gaat Clement verder. “Maar voor hetzelfde geld win je tegen Waregem en Kortrijk en spreekt niemand over het ontbreken van Diatta.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws