Foto: ©Blue Army

Cercle Brugge over stadionplannen Club Brugge: “Burgemeester excuseerde zich”

Club Brugge kwam met ambitieuze stadionplannen op de proppen. Cercle Brugge voelde zich echter achteruitgeschoven omdat er geen oplossing voor Groen-Zwart werd uitgelicht. Voorzitter Vincent Goemaere spreekt zich tegenover Sport/Voetbalmagazine uit.

Bart Verhaeghe en burgemeester Dirk De Fauw gaven een persconferentie. De Fans van Cercle Brugge kwamen meteen in opstand. “Ik denk niet dat onze burgemeester keuzes maakte op basis van zijn persoonlijke voorkeur, maar wel omdat hij niet de burgemeester wil zijn die Club voor zijn stad verloor en dat hij wil bewijzen dat hij kan slagen in iets waarin zijn voorganger niet is geslaagd.”

De Fauw zou ook al zijn excuses hebben aangeboden, vertelt Goemaere. “Intussen gaf hij wel toe dat hij een fout maakte, excuseerde hij zich tegenover ons en gaf hij de garantie dat hij ook voor een oplossing voor Cercle zal zorgen”, klinkt het. De stadionsoap lijkt nog wel een tijdje aan te slepen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws