Foto: ©Blue Army

Basiself vs Charleroi: Clement sleutelt vooraan, weer geen plaats voor Vossen

Sporting Charleroi en Club Brugge spelen woensdagavond een inhaalwedstrijd in de Jupiler Pro League. De nummer vijf van de stand neemt het op tegen de fiere leider.

Charleroi staat momenteel op een vijfde plek in het klassement, maar de Carolo’s hebben wel twee wedstrijden minder gespeeld dan Standard, Antwerp en KAA Gent. Met een zes op zes springt Charleroi naar de tweede plaats. Bij Charleroi kan Karim Belhocine geen beroep doen op Kaveh Rezaei. De spits mag niet spelen tegen zijn werkgever.

Club Brugge en Philippe Clement hebben aanvallende zorgen. David Okereke is er niet bij en ook Krépin Diatta is nog niet fit genoeg en begint op de bank. Daardoor komt Charles De Ketelaere weer in de basis, naast Percy Tau. Emmanuel Dennis keert wel terug in de basis. Jelle Vossen moet weer genoegen nemen met een reserverol, net als Loïs Openda.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws