Aanvoerder Vormer houdt Club Brugge scherp: “We kunnen nog beter”

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge is momenteel op stage in Doha. Aanvoerder Ruud Vormer geeft tegenover Sporza meer tekst en uitleg over het programma van Blauw-Zwart.

Volgens Vormer is de selectie topfit. “We hebben al 2 goede trainingen achter de rug in Doha. Iedereen had zijn trainingsprogramma voor tijdens de vakantie ook afgewerkt, dus iedereen is scherp teruggekomen.”

De aanvoerder houdt zijn manschappen ook scherp. “We gaan nu vol goede moed door. Uiteraard is het drukke wedstrijdschema pittig, maar daar ben je voetballer voor geworden. Ik kijk al uit naar de eerste competitiewedstrijd tegen Anderlecht. We spelen goed voetbal, maar we kunnen nog beter.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws