Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wesley Sonck kon zijn ogen amper geloven: “Zolang ik voetbal volg, heb ik dat nog nooit meegemaakt”

© Sporza

Gert Verheyen en Wesley Sonck volgden gisteren de kwartfinale tussen Anderlecht en Club Brugge op de voet en konden na afloop niet anders dan vaststellen dat de paars-witte recordkampioen niet opgewassen was tegen de geoliede machine van Philippe Clement.

“Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het is voor Club om hier iets te rapen, maar deze keer hoefde het er niet eens echt moeite voor te doen. Vandaag is gebleken dat Anderlecht in alle linies heel ver achterstaat op Club: qua fysiek, qua snelheid, qua voetbalintelligentie. Alles eigenlijk. Zolang ik voetbal volg, heb ik dat nog nooit meegemaakt”, vertelde Wesley Sonck na afloop van de match bij Sporza.

Gert Verheyen reageert minder verrast: “Ik ben niet geschrokken van wat ik gezien heb. Dit geeft gewoon de huidige waardeverhoudingen tussen Club en Anderlecht weer. Het is het verschil tussen een ploeg die Champions League heeft gespeeld, een volwassen ploeg met veel kwaliteit en mentaliteit tegen een jonge ploeg die aan het spartelen is. Club speelt ook met het gevoel dat het bijna onklopbaar is. Door het parcours van de voorbije maanden bulken ze van het vertrouwen. Ze liggen niet meer wakker van een match op Anderlecht.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws