Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Scorende Vormer is opgelucht: “Dat is superbelangrijk voor een team”

Ruud Vormer scoorde tegen Zulte Waregem eindelijk zijn eerste competitiedoelpunt van het seizoen. De middenvelder van Club Brugge reageert tegenover Sporza en Het Laatste Nieuws opgelucht.

Vormer is opgeluct. “Ja, dat speelde toch wel hoor, dat ik nog niet gescoord had. Ze lachten toch met mij. Jongens die al op twee of drie goals stonden, of Hans die er natuurlijk al wat meer heeft. (lacht) Daarom dat deze goal zo belangrijk was hé”, citeert Het Laatste Nieuws de Nederlander.

Vormer scoorde in de beker ook al tegen RSC Anderlecht. “Hij zat er goed in, ik ben eindelijk van die 0 af. Ik scoorde natuurlijk ook op Anderlecht, dat was ook een belangrijke goal. Dit is mooi voor mezelf. 49 op 60 is ongekend, ik heb dat nog nooit meegemaakt hier.”

“Het is fantastisch wat wij presteren, wat wij elke week laten zien”, gaat Vormer verder. “Het zijn zware wedstrijden, maar we leven ervoor. We hebben iedereen nodig en dat zie je vandaag ook met David (Okereke, red.) die inkomt en 2 keer scoort. Dat is superbelangrijk voor een team.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws