Michel Verschueren ziet het zitten: “Brugge is te pakken, hoor” en “Club heeft nog werk om ons in te halen”

Michel Verschueren gaat de mist in bij Gunther D van Studio Brussel

Ondanks de crisisgeur die al maanden in het Lotto Park hangt, is Michel Verschueren niet van de wijs te brengen. De voormalige sportief manager van Anderlecht gelooft dan ook rotsvast dat paars-wit vanavond de grote rivaal uit Brugge kan kloppen.

“Brugge is te pakken, hoor. In de competitie zal Club kampioen worden, maar in één bekermatch kan alles. Hun niveau is niet meer zo hoog als in het seizoensbegin en ze wonnen al meermaals met één goal verschil”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

“Daarnaast zijn wij nog steeds Anderlecht, met 34 titels op ons palmares. Hoeveel heeft Club Brugge er? Vijftien. Wel, ze hebben nog werk om ons in te halen, niet? Zelf hoop ik ooit nog een titel van Anderlecht mee te maken. Misschien in 2022, voor mijn 90ste verjaardag. Maar ik plak daar geen datum op. Dit jaar de beker winnen is ook goed, hoor.”

Laaste nieuws

Club Brugge kent in België zijn gelijke niet

Bob Madou, Chief Commercial Officer, heeft van Club Brugge een machine gemaakt naast het veld. Ook daar kent Club Brugge geen...

We keken massaal naar de heruitzending van de bekerfinale

De heruitzending van de bekerfinale tegen Anderlecht van enkele jaren geleden leverde een ongelofelijk resultaat op in deze lockdowntijden.

Preud’homme wil ex-speler van Club Brugge

Michel Preud'homme en Standard Luik hadden hoge verwachtingen voor dit seizoen, maar verder dan een vijfde plaats kwamen ze voorlopig niet.
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

Philippe Clement doet het met Black Power

Sport/Voetbalmagazine brengt vandaag een artikel over de 11 Afrikaanse spelers bij Club Brugge, onder de titel 'Black Power'. Trainer Philippe Clement reageerde...

Jan Mulder laat zich horen over het verdere verloop van de competitie

Jan Mulder ziet af nu er geen voetbal is. Samen met Marc Degryse hield hij een videochat voor Het Laatste Nieuws.

Preud’homme wil ex-speler van Club Brugge

Michel Preud'homme en Standard Luik hadden hoge verwachtingen voor dit seizoen, maar verder dan een vijfde plaats kwamen ze voorlopig niet.

“Er klinkt niet alleen André Hazes in de kleedkamer”

Sport/Voetbalmagazine brengt vandaag een artikel over de 11 Afrikaanse spelers bij Club Brugge, onder de titel 'Black Power'. Teammanager Dévy Rigaux laat...