Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Kassa voor Club: Napoli wil verhuurde Amrabat wegkapen voor 15 miljoen euro’

Sofyan Amrabat kon zich in Jan Breydel nooit opwerpen tot onbetwiste titularis en dus werd hij afgelopen zomer op huurbasis naar Italië gestuurd. Bij Hellas Verona ontpopte de 23-jarige Marokkaan zich tot een absolute sterkhouder en dat is bijzonder goed nieuws voor Club.

Amrabat staat namelijk in de belangstelling van de Italiaanse topclub Napoli, de ploeg van Rode Duivel Dries Mertens, en zou volgens het gerenommeerde La Gazzetta dello Sport maar liefst 15 miljoen euro willen neertellen voor de door Club Brugge verhuurde middenvelder.

Er zou eind 2019 al sprake zijn van een akkoord tussen speler en club en dat betekent dat Club Brugge dicht bij een volgende uitgaande zomertransfer staat die een mooie som geld in de schuif brengt. En dat terwijl er al goed geboerd werd door de vetpotten van het kampioenenbal.

Al gaat het overgrote deel van het lucratieve bedrag wel naar Hellas Verona, dat een aankoopoptie van 3 miljoen euro in de wacht kon slepen. De ex-speler van Utrecht en Feyenoord kwam vorig seizoen 29 keer in actie in Brugge en was daarin goed voor één competitietreffer tegen Standard.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws