Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Het was een reuzenfout van mij om Club Brugge te verlaten”

Christoph Daum stond een aantal jaren geleden aan het roer bij Club Brugge. De Duitser kon aan het einde van het seizoen 2011/2012 zijn contract verlengen, maar deed dat niet.

“Het was een reuzenfout van mij om Club te verlaten (Daum kon aan het eind van het seizoen verlengen, maar deed het niet, red.). Anders was Club misschien nog vroeger in een dominante positie gekomen. Ik heb nu spijt dat ik het engagement zelf beëindigd heb”, vertelt Daum tegenover Het Laatste Nieuws.

“Er speelden toen vele zaken, maar die had ik anders kunnen oplossen. Ik zag toen al dat voorzitter Bart Verhaeghe bereid was de club te moderniseren. Als een visionair gaf hij Club een andere dimensie. Ik liet Club bij mijn vertrek ook een document met adviezen na…”, aldus de Duitse oefenmeester.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws