Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge knikkert Anderlecht zonder problemen uit de beker

In de kwartfinale van de Croky Cup stond de kraker RSC Anderlecht – Club Brugge op het programma. Club Brugge won de wedstrijd zonder problemen met 0-2.

Club Brugge schoot als sterkste uit de startblokken. Anderlecht kwam toch eens een keer onder de druk uit na een goede actie van Alexis Saelemaekers. Club Brugge was baas en creëerde enkele kansjes. Na een halfuur kreeg Anderlecht ook een poging, Kemar Roofe kopte rakelings naast.

Voor rust kwam Ruud Vormer nog dicht bij zijn eerste goal van het seizoen. Hendrik Van Crombrugge had een sterke parade in huis. In de eerste helft had Club Brugge het overwicht, maar Anderlecht kwam er een paar keer goed uit. Doelpunten vielen er niet.

Vlak na rust kwam de uitploeg meteen op voorsprong. De bal kwam bij Vormer terecht en die twijfelde niet en schoot de bal mooi binnen. Meteen erna kon Hans Vanaken de 0-2 al binnenleggen, maar Van Crombrugge had weer een sterke save in huis. De 0-2 kwam er uiteindelijk na een hoekschop in de 65e minuut. Eder Balanta kon vrij binnenkoppen.

Club Brugge kwam verder niet echt in de problemen en Deli raakt de paal nog. Uiteindelijk bleef de stand bij 0-2 en zo bekert Blauw-Zwart verder.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws