Club Brugge knikkert Anderlecht zonder problemen uit de beker

In de kwartfinale van de Croky Cup stond de kraker RSC Anderlecht – Club Brugge op het programma. Club Brugge won de wedstrijd zonder problemen met 0-2.

Club Brugge schoot als sterkste uit de startblokken. Anderlecht kwam toch eens een keer onder de druk uit na een goede actie van Alexis Saelemaekers. Club Brugge was baas en creëerde enkele kansjes. Na een halfuur kreeg Anderlecht ook een poging, Kemar Roofe kopte rakelings naast.

Voor rust kwam Ruud Vormer nog dicht bij zijn eerste goal van het seizoen. Hendrik Van Crombrugge had een sterke parade in huis. In de eerste helft had Club Brugge het overwicht, maar Anderlecht kwam er een paar keer goed uit. Doelpunten vielen er niet.

Vlak na rust kwam de uitploeg meteen op voorsprong. De bal kwam bij Vormer terecht en die twijfelde niet en schoot de bal mooi binnen. Meteen erna kon Hans Vanaken de 0-2 al binnenleggen, maar Van Crombrugge had weer een sterke save in huis. De 0-2 kwam er uiteindelijk na een hoekschop in de 65e minuut. Eder Balanta kon vrij binnenkoppen.

Club Brugge kwam verder niet echt in de problemen en Deli raakt de paal nog. Uiteindelijk bleef de stand bij 0-2 en zo bekert Blauw-Zwart verder.

Laaste nieuws

Club Brugge kent in België zijn gelijke niet

Bob Madou, Chief Commercial Officer, heeft van Club Brugge een machine gemaakt naast het veld. Ook daar kent Club Brugge geen...

We keken massaal naar de heruitzending van de bekerfinale

De heruitzending van de bekerfinale tegen Anderlecht van enkele jaren geleden leverde een ongelofelijk resultaat op in deze lockdowntijden.

Preud’homme wil ex-speler van Club Brugge

Michel Preud'homme en Standard Luik hadden hoge verwachtingen voor dit seizoen, maar verder dan een vijfde plaats kwamen ze voorlopig niet.
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

“Bekerfinale zonder publiek is geen optie”

Marc Van Ranst liet het al horen en ook al liet de Pro League nog geen verdict vallen, wellicht komt er bitter...

Philippe Clement doet het met Black Power

Sport/Voetbalmagazine brengt vandaag een artikel over de 11 Afrikaanse spelers bij Club Brugge, onder de titel 'Black Power'. Trainer Philippe Clement reageerde...

Preud’homme wil ex-speler van Club Brugge

Michel Preud'homme en Standard Luik hadden hoge verwachtingen voor dit seizoen, maar verder dan een vijfde plaats kwamen ze voorlopig niet.

“Er klinkt niet alleen André Hazes in de kleedkamer”

Sport/Voetbalmagazine brengt vandaag een artikel over de 11 Afrikaanse spelers bij Club Brugge, onder de titel 'Black Power'. Teammanager Dévy Rigaux laat...