Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement laat zich uit over transferplannen en mogelijke komst van extra Rode Duivels

Philippe Clement op persconferentie

Er werden de voorbije weken al wat geruchten gelanceerd met het oog op de nakende transfermercato: zo werd er bijvoorbeeld geopperd dat Christian Benteke en Michy Batshuyai interessante pistes zouden kunnen zijn voor Club Brugge, aangezien beide Rode Duivels weinig in actie komen in Engeland en blauw-zwart een scorende spits kan gebruiken.

“Wij zijn niet specifiek op zoek naar Rode Duivels, we zijn op zoek naar kwaliteit die de groep kan versterken”, laat Philippe Clement er geen twijfel over bestaan. “Je weet evenwel niet of dat lukt in januari want dat is gewoon een heel moeilijke transferperiode. De verhouding tussen prijs en kwaliteit moet evenredig zijn en het moet betaalbaar blijven”, aldus de T1.

“We zullen zien of er iets gebeurt of niet. Je mag ook de reeks die heel deze spelersgroep heeft neergezet niet vergeten en het is ook een groep met progressiemarge. Het is geen kern die bestaat uit spelers die over de top zijn, er zijn heel veel jongens die eigenlijk nog moeten openbloeien, die nog beter moeten worden. Zeker in het offensieve gedeelte, waar meer over gepraat wordt”, gaat Clement in op een belangrijk aspect.

“Het zijn allemaal jongens waar nog veel rek op zit en je weet dat ik een coach ben die heel graag met jonge spelers werkt om ze beter te maken. Benteke? Ik heb dat vorige keer al gezegd, ik ga niet op elk gerucht of elke naam ingaan om te zeggen of dat een goeie is of niet en of die al dan niet naar Brugge zou moeten komen. Ik bespreek dat binnenskamers met de scouts en met Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe. Vervolgens zullen we knopen doorhakken en zien wat realistisch is en wat niet.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws