Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement géén mogelijke opvolger van bondscoach Martinez: “Ik zou zeker weigeren”

Bondscoach Roberto Martinez werd al veelvuldig in verband gebracht met een vertrek bij de Rode Duivels. Club Brugge-coach Philippe Clement is volgens velen de ideale kandidaat.

De kans dat Clement Martinez zal opvolgen is echter nihil. “Ik zou zéker weigeren; dat weet ik nu al. Ik zit volop in de dynamiek van clubcoach – ik wil elke dag op het veld staan”, wordt Clement geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Ook bondsvoorzitter Mehdi Bayat houdt zich op de achtergrond. “Ten eerste omdat er nog geen beslissing is over Martínez – we zullen daarover eerst met hem praten. En ten tweede, Clement ligt onder contract bij Club Brugge. Dat is dus louter hypothetisch. De vraag stellen, heeft nu geen enkele zin.”

Zou Clement een goede opvolger zijn voor Martinez?

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws