Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zeldzame kritiek op Vormer: “De domste actie uit zijn carrière wat hij daar flikt”

Na de relatief eenvoudige zege tegen KV Oostende kijkt iedereen bij Club Brugge nu al reikhalzend uit naar de cruciale Europese wedstrijd tegen Galatasaray. Blauw-zwart kan in Turkije een gouden zaak doen met het oog op Europees overwinteren, maar zal het zoals intussen bekend opnieuw zonder Ruud Vormer moeten doen.

En dat is toch een serieuze aderlating, zo oordeelt ook notoir FCB-supporter Eric Goens, bekend van tv-programma’s als Het Huis en Niveau 4. “Dat is een beetje met de mantel der liefde bedekt, maar ik vind die rode kaart tegen Real – met alle liefde en respect voor Ruud Vormer – de domste actie uit zijn carrière, wat hij daar flikt in Madrid”, luidt het kritisch in Kick-Off .

“Hij laat daar toch een beetje zijn ploeg in de steek, voor twee keer niks, hé! Als dat gebeurt en je begint daar te roepen, te schelden en te discussiëren… Hij heeft twintig jaar ervaring als voetballer! Als je dan bovendien strafvermindering vraagt, maar je blijft voet bij stuk houden dat je niks verkeerd hebt gedaan en dat dat erbij hoort, tja…”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws