Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vrijdag blij weerzien met Akpala? KVO haalt onze geliefde ex-spits terug

Joseph Akpala (Club Brugge)

Markante transfer tijdens de interlandbreak: KV Oostende heeft zich versterkt met een extra aanvaller. En het is niemand minder dan Joseph Akpala.

De intussen 33-jarige Nigeriaan zat al sinds februari zonder club na een weinig geslaagd avontuur bij Al-Faisaly in Saoedi-Arabië. Aan de kust tekent hij een contract tot het einde van het seizoen met optie op een bijkomend seizoen.

Voor Akpala, die tussen 2008 en 2012 uitgroeide tot een goedlachse publiekslieveling in Jan Breydel, wordt het zijn tweede avontuur bij KV Oostende. En wie weet komt hij vrijdag al in actie tegen blauw-zwart…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws