Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen lacht in ‘De Slimste Mens’ met zijn lastige situatie: “Ben al blij dat ik hier niet in de tribune zit”

 © VIER

Een geslaagde passage was het van Jelle Vossen gisteravond in De Slimste Mens ter Wereld. Onze 30-jarige goaltjesdief worstelde zich in de finale voorbij Lauren Versnick naar een tweede deelname en liet zich bij momenten van zijn meest humoristische kant zien.

Erik Van Looy vroeg bij aanvang of zijn blauw-zwarte voetbalkandidaat niet te zenuwachtig was, waarop Jelle Vossen gevat reageerde: “Ik ben eigenlijk nerveuzer dan voor een match, maar ja: het is dan ook al een tijdje geleden dat ik nog een match gespeeld heb.”

Toen de presentator stelde dat Vossen ook in het populaire quizprogramma op VIER op een bankje moest zitten, bleef de binnenkopper niet lang uit: “Ik ben al blij dat ik hier niet op de tribune moet zitten.” Maandag neemt Jelle Vossen het opnieuw op tegen Lieven Scheire, nieuwkomer is Jeroen Meus.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws