Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugs beroep bij UEFA baat niet: Vormer blijft geschorst tegen Galatasaray

©  Play Sports

Club Brugge hoopte vurig om Ruud Vormer te recupereren voor de mogelijk cruciale wedstrijd tegen Galatasaray in de Champions League, maar de UEFA heeft het blauw-zwarte beroep tegen de schorsing van onze kapitein verworpen.

Onze 31-jarige aanvoerder werd tegen Real Madrid uitgesloten en omdat hij na zijn rode kaart wat minder fraaie zaken naar het hoofd van de scheidsrechter had geslingerd, kreeg onze Nederlandse sterkhouder een fikse Europese schorsing van maar liefst drie speeldagen.

Ruud Vormer miste zo al de dubbele clash met PSG en ook de match in en tegen Galatasaray, die van groot belang is in de strijd om de derde plaats, is niet voor hem weggelegd. Club Brugge probeerde hem via een beroepsprocedure alsnog te mogen inzetten in Turkije, maar de UEFA hield voet bij stuk. Thuis tegen Real Madrid mag onze kapitein wel aantreden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws