Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Tuchel op zijn hoede voor Club Brugge: “Ze waren indrukwekkend in Madrid”

Club Brugge moet op bezoek bij het Franse PSG. Coach Thomas Tuchel is alvast op zijn hoede voor Blauw-Zwart. In het Jan Breydelstadion werd het 0-5 voor PSG.

Club Brugge kwam echter met veel lef voor de dag in Parijs. Ook op Real Madrid liet Blauw-Zwart mooie dingen zien. “Ze waren ontzettend moedig in die uitwedstrijd. Hoge pressing, een goeie balrecuperatie en twee doelpunten – dat was indrukwekkend. Thuis tegen ons hebben ze nog meer lef getoond, afwachten wat ze deze keer zullen doen”, wordt Tuchel geciteerd door Het Laatste Nieuws.

PSG liet zich afgelopen speeldag in de Ligue 1 verrassen door Dijon. De Fransen mikken nog steeds op het hoogste, ook in het kampioenenbal. “We moeten geduldig en gefocust zijn. De Champions League win je niet in november. Kijk maar naar FC Barcelona, Real Madrid en Bayern München – ook zij zijn nu niet in vorm”, aldus Tuchel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws