Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Speler van Club in belangstelling van PSG, maar: “Ik denk niet aan een mogelijke transfer”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

Voor één speler in het bijzonder wordt het vanavond een speciale match in Parijs: Krépin Diatta. Onze 20-jarige wervelwind staat namelijk al enige tijd in de belangstelling van – jawel – PSG.

De pijlsnelle flankaanvaller uit Senegal is echter volledig gefocust op Club Brugge, dat vertelde hij gisteren op de persconferentie in de aanloop naar de vierde match in de groepsfase van het kampioenenbal: “Het is nu niet het moment om daarover te spreken. Ik probeer zo goed mogelijk mijn werk te doen en denk niet aan een mogelijke transfer”, klinkt het.

“Wat moet komen, zal komen. Nu probeer ik zoveel mogelijk plezier te beleven en dat zal morgen (vandaag, red.) niet anders zijn. Momenteel ben ik niet bezig met de interesse van PSG, wél met de wedstrijd tegen hen. De sfeer is goed, we zijn relaxed. Mentaal zijn we klaar, de rest zullen we wel zien.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws