Speler van Club in belangstelling van PSG, maar: “Ik denk niet aan een mogelijke transfer”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

Voor één speler in het bijzonder wordt het vanavond een speciale match in Parijs: Krépin Diatta. Onze 20-jarige wervelwind staat namelijk al enige tijd in de belangstelling van – jawel – PSG.

De pijlsnelle flankaanvaller uit Senegal is echter volledig gefocust op Club Brugge, dat vertelde hij gisteren op de persconferentie in de aanloop naar de vierde match in de groepsfase van het kampioenenbal: “Het is nu niet het moment om daarover te spreken. Ik probeer zo goed mogelijk mijn werk te doen en denk niet aan een mogelijke transfer”, klinkt het.

“Wat moet komen, zal komen. Nu probeer ik zoveel mogelijk plezier te beleven en dat zal morgen (vandaag, red.) niet anders zijn. Momenteel ben ik niet bezig met de interesse van PSG, wél met de wedstrijd tegen hen. De sfeer is goed, we zijn relaxed. Mentaal zijn we klaar, de rest zullen we wel zien.”

Laaste nieuws

Club Brugge kent in België zijn gelijke niet

Bob Madou, Chief Commercial Officer, heeft van Club Brugge een machine gemaakt naast het veld. Ook daar kent Club Brugge geen...

We keken massaal naar de heruitzending van de bekerfinale

De heruitzending van de bekerfinale tegen Anderlecht van enkele jaren geleden leverde een ongelofelijk resultaat op in deze lockdowntijden.

Preud’homme wil ex-speler van Club Brugge

Michel Preud'homme en Standard Luik hadden hoge verwachtingen voor dit seizoen, maar verder dan een vijfde plaats kwamen ze voorlopig niet.
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

“Er klinkt niet alleen André Hazes in de kleedkamer”

Sport/Voetbalmagazine brengt vandaag een artikel over de 11 Afrikaanse spelers bij Club Brugge, onder de titel 'Black Power'. Teammanager Dévy Rigaux laat...

Jan Mulder laat zich horen over het verdere verloop van de competitie

Jan Mulder ziet af nu er geen voetbal is. Samen met Marc Degryse hield hij een videochat voor Het Laatste Nieuws.

Komt deze oude bekende terug naar Jan Breydel?

Nu de competities overal stilliggen, gonst het van de transfergeruchten. Het Turkse Haberler meldt dat Ryan Donk terug naar Club Brugge zou...

We keken massaal naar de heruitzending van de bekerfinale

De heruitzending van de bekerfinale tegen Anderlecht van enkele jaren geleden leverde een ongelofelijk resultaat op in deze lockdowntijden.