Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Siebe Schrijvers stelt iedereen gerust: “Wat er in Parijs is gebeurd, is niet blijven hangen”

© Play Sports

Net zoals tegen Kortrijk pakte Siebe Schrijvers ook op Antwerp uit met een puike prestatie. Onze kleine pocketspits, die opnieuw op de flank uitgespeeld werd, tekende voor de verdiende 0-1, maar kon na rust niet verhinderen dat Club alsnog met lege handen naar huis moest.

“We speelden een sterke eerste helft en die voorsprong gaf ons natuurlijk een goed gevoel aan de rust. In de tweede helft waren we misschien iets minder, maar hadden we ook nog onze goede momenten. Het spel lag behoorlijk veel stil en dat bracht ons toch wat uit ons ritme. We moeten dit resultaat nu ook niet gaan dramatiseren want we hebben al een heel mooie reeks neergezet”, blijft onze 23-jarige aanvaller rustig.

“Iedereen denkt al dat we onklopbaar zijn en is uiteraard supergemotiveerd om tegen ons te winnen. De voorbije weken en maanden was er een good news show, maar deze hoeft niet te stoppen na deze nederlaag. De komende weken kunnen we nu wat fysiek herstellen en dan zullen we er weer staan”, klinkt het overtuigend op de clubwebsite.

Ook mentaal krijgt Club wat rust, misschien geen overbodige luxe na de commotie van vorige week. Al is Siebe Schrijvers daar heel erg duidelijk over: “Wat er woensdag in Parijs is gebeurd, is niet blijven hangen. We blijven één hechte spelersgroep. Dat zag je ook wanneer we de 0-1 scoorden. Iedereen gunt het elkaar en zo hoort het ook.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws