Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Siebe Schrijvers grijpt voluit zijn kans: “Ik probeer beslissend te zijn en dat is gelukt met assist”

Wat een glansprestatie leverde Siebe Schrijvers af tegen KV Kortrijk en dat nota bene in de rol van flankaanvaller. Het hoogtepunt van zijn beresterke match was de magistrale assist voor de 3-0 van David Okereke. De supporters scandeerden tijdens en na de match dan ook de naam van de uitblinker.

“Ik ben blij met deze kans. Ik geef alles wanneer ik speel en vandaag was dat niet anders. Ik probeer beslissend te zijn en dat is gelukt met een assist. Verdedigend staat we heel goed. Er moet een blok staan met onze hoge pressing”, geeft Schrijvers op de clubwebsite zijn kijk op de match.

“We proberen zo weinig mogelijk doelpunten tegen te krijgen en normaal gezien scoren we altijd wel een goaltje. Ja, er werden wat kansen gemist, maar 3-0 is niet slecht. Na de rust moesten we er nog eentje binnen duwen, zo gaat hun vertrouwen omlaag. Maar we mogen niet klagen met deze uitslag.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws