Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Siebe Schrijvers alweer bedrijvig en beslissend, maar: “Het kan altijd beter”

© Play Sports

Drie basisplaatsen op een rij, heeft Siebe Schrijvers zich definitief in de gunst van Philippe Clement gevoetbald? Onze 23-jarige schaduwspits nam ook tegen KV Oostende weer een rol op de flank op en deed het net als tegen Kortrijk en Antwerp voortreffelijk. Al zag hij wel nog een aantal zaken die beter konden.

“Ik denk dat we zeker goed aan de match begonnen en dat we kansen gecreëerd hebben. Het is alleen jammer dat we er in de eerste helft niet meer konden maken. Na rust was het vooral een kwestie van de match uit te spelen, al hadden we misschien meer doelpunten moeten zoeken”, klinkt het gezond kritisch.

“Er was minder beweging rond de bal waardoor we in de tweede helft niet zoveel kansen bij elkaar gevoetbald hebben. Dat is jammer, maar we zijn nooit in de problemen gekomen en die drie punten zijn heel belangrijk”, liet Schrijvers optekenen bij Play Sports.

“Het is niet altijd even makkelijk om tegen tien man te spelen. Vandaag was dat misschien wel het geval omdat we de bal goed lieten circuleren. Onze restdefensie stond ook heel stevig waardoor we weinig tegenaanvallen kregen”, vult de actieve doelpuntenmaker aan.

“Of ik tevreden ben over mijn eigen match? Het kan altijd beter, hé. Het is moeilijk om daar meteen na de match iets over te zeggen”, blijft onze doelpuntenmaker bescheiden. Ik ben blij dat ik de overwinning kon veiligstellen met dat tweede doelpunt vroeg in de tweede helft. Op die manier konden we de drie punten in Jan Breydel houden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws