Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ruud Vormer is het absoluut niet eens met journalist: “Wat je nu zegt, klopt niet helemaal”

Geen leuke namiddag voor Ruud Vormer, die samen met zijn Brugse ploegmaats een allereerste competitienederlaag van het seizoen moest incasseren. En dat uitgerekend op het veld van gezworen aartsrivaal Antwerp. Een mens zou voor minder balen als een stekker.

“Ik denk dat wij de betere ploeg waren, zij hadden niks te vertellen. Die Lamkel Zé gaat twee keer zijn flank af, maar voor de rest… We hebben deze nederlaag aan onszelf te danken, niet aan de tegenstander. Je kan een keer verliezen, maar het is jammer dat het hier gebeurt. We gaan gewoon door hoor, dat hoort erbij”, aldus onze altijd voor een reactie beschikbare kapitein.

“Dat het altijd vuurwerk geeft tussen mij en de fans van Antwerp? Ja, daar houden ze hier zelf ook van, hé. Er lopen hier een paar gekkies rond. Dat wil je niet zien, maar dat hoort er gewoon bij. Dat ik rood had kunnen krijgen? Tegenwoordig trekken ze voor alles rood. Het was gewoon een duw, die jongen kan gewoon blijven staan. Er is helemaal niks aan de hand. Duwen mag, hé. Ik zie genoeg tackles waar ook geen rood voor gegeven wordt. Wat je nu zegt, klopt niet helemaal”, reageert Vormer scherp.

“Ik denk dat we hier goed aan de match beginnen, maar je moet het gewoon eerder afmaken tegen zo’n club. Dat hebben we nagelaten. Ach, er niks aan de hand. Iedereen verliest wel eens een keertje in een seizoen, wij ook. We gaan gewoon door”, laat onze aanvoerder er geen twijfel over bestaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws