Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ruud Vormer blij met drie punten, maar nog steeds geen goal: “Ik wilde het te mooi doen voor mijn eerste”

Interview Ruud Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

Ruud Vormer ging ook tegen Moeskroen weer voorop in de strijd en leek ook eindelijk een goaltje te gaan meepikken, maar het mocht andermaal niet zijn. Onze 31-jarige kapitein blijft zo steken op nul, maar was na afloop natuurlijk vooral blij met de drie punten.

“Of we op het einde niet wat zenuwachtig werden? Ja, dat word je altijd met een 1-0, hé. We hadden het vroeger moeten afmaken, dat weten we zelf ook. Dat geldt ook voor mij met die kans in de tweede helft. Ik wilde het iets te mooi doen voor die eerste goal die eraan zat te komen. Maar het zij zo, we hebben de drie punten en dat is het allerbelangrijkste”, aldus Vormer.

Opvallend is dat er ook nog een goal van de Nederlandse sterkhouder op het middenveld werd afgekeurd: “Ik begrijp nog altijd niet waarom; hoor! Ik begrijp het ook nog niet. Het zit mij niet mee qua goals, maar het allerbelangrijkste is dat we opnieuw winnen en de lijn doortrekken”, klinkt het tevreden bij Play Sports.

“Het zit niet mee met onze kansen, als je hier 2-0 of 3-0 wint dan zegt iedereen dat we goed gespeeld hebben, dat het een mooie wedstrijd was. We moeten inderdaad makkelijker die ballen afmaken. Ach, weet je: drie punten pakken tegen dit Moeskroen, dat ik toch een aardig elftal vind, is gewoon goed gedaan. We hebben het nooit makkelijk tegen die ploeg en dat was vanavond niet anders”, besluit Ruud Vormer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws