Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

PSG verloor in Ligue 1 tegen staartploeg, al maakt Clement meteen duidelijk waarom dat niks wil zeggen

Philippe Clement op persconferentie

Als Club Brugge zich aan één ding kan optrekken in de aanloop naar de haast onmogelijke opdracht van vanavond tegen PSG dan is het wel de nederlaag van de Franse kampioen van afgelopen vrijdag. Al plaatste Philippe Clement dat opvallende resultaat meteen in de juiste context.

2-1 verlies op het veld van Dijon FCO, op dat moment rode lantaarn in de Franse Ligue 1, dat moet blauw-zwart toch de nodige moed geven? Onze trainer relativeert echter: “Mensen kunnen gaan zeggen dat ze tegen Dijon verloren hebben, maar we hebben die wedstrijd gezien en PSG had in die match 20 doelpunten kunnen scoren”, verduidelijkt Clement.

“Het was telkens net niet: ofwel net gemist, ofwel nog net de keeper die redding bracht. Omstandigheden die tegenzitten, dat kan in een seizoen bij iedereen gebeuren. Al had ik natuurlijk liever gehad dat het tegen ons was en gewoonlijk gebeurt zoiets geen twee keer na elkaar.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws