Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Piepjonge Kossounou krijgt ook lof na topprestatie in Parijs: “Hij stond tegen Mbappé en maakte indruk”

Een mens zou het door alle commotie in de nasleep van die gemiste penalty bijna vergeten, maar Club speelde gisteren een dijk van een match tegen PSG. En een van de uitblinkers was weer de 18-jarige Odilon Kossounou, die als rechtsback Kylian Mbappé in bedwang hield.

“Niks dan lof voor die jongen. Amper achttien, maar als de ruimte er lag, durfde hij over zijn tegenstander gaan. Dat was nochtans niet de minste: hij stond tegen Kylian Mbappé, hé… Kossounou maakte indruk”, is Marc Degryse erg lyrisch in Het Laatste Nieuws.

Ook Tom Boudeweel, die de match becommentarieerde voor Radio 1, zag de Ivoriaanse youngster sterk presteren: “Mechele vond ik beresterk, Deli ook en misschien een pluim voor Odilon Kossounou. Hij is in januari van Ivoorkust naar Zweden verhuisd, waar Club Brugge hem is gaan ontdekken”, klinkt het bij Sporza.

“Na drie matchen in de Belgische competitie maakt hij gewoon zijn debuut in de Champions League en dat heeft hij super gedaan. Af en toe kwam hij in ondertal, omdat Dennis niet mee kwam verdedigen”, zag Boudeweel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws