Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Oplossing in de maak voor Diagne? Uit gratie gevallen spits duikt op in Turkije

© FutbolArena

Opmerkelijke aanwezige gisteren in Istanbul: Mbaye Diagne. Onze Senegalese spits die sinds zijn gemiste elfmeter in Parijs op een zijspoor zit, maakte van Galatasaray-Club Brugge gebruik om zijn toekomst te bespreken. Keert hij terug naar zijn moederclub?

De 28-jarige Diagne werd aanvankelijk gespot op de luchthaven, alwaar hij zich opmaakte voor een vlucht naar Turkije. Meteen leidde dat tot speculaties over zijn toekomst en in concreto over een vervroegde terugkeer naar Galatasaray, dat hem tot het einde van het seizoen verhuurt aan Club Brugge.

De Turkse topclub zit zelf in spitsennood en dus zou Diagne, vorig seizoen topschutter met 30 goals, een oplossing kunnen bieden. Eentje die in het kraam past van club én speler want in Brugge lijkt de aanvaller met een serieuze handleiding nog maar weinig toekomst te hebben na zijn penaltyfrats tegen PSG.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws