Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Overtuigende 3-0 zege, maar toch kleine domper op Brugse feestvreugde

Club-fans YNWA (Club Brugge - Kortrijk)

Niks dan blije gezichten gisteravond in Jan Breydel, maar toch was er één valse noot in het slot van de met 3-0 gewonnen streekderby tegen KV Kortrijk: het feit dat Simon Deli vroegtijdig naar de kant moest.

Onze 28-jarige centrale verdediger gaf eerst al aan dat hij een probleem had aan de hamstrings en ging uiteindelijk ook op de grond zitten om aan te geven dat zijn match voorbij was. Aangezien Philippe Clement op dat moment al drie wissels had doorgevoerd, speelde blauw-zwart de match uit met tien spelers. Laat ons hopen dat onze sterkhouder fit geraakt voor PSG.

“Hopelijk is het gewoon maar een kramp die hij voelde opkomen of het gevoel dat zijn hamstrings overbelast waren en is er geen sprake van een verrekking of een scheurtje. Dat zou toch wel een gemis zijn voor de wedstrijd woensdag op PSG”, liet Imke Courtois optekenen in Studio Live. Met ook al Clinton Mata in de lappenmand houden we alvast ons hart vast.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws