Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ondanks geforceerd vertrek in mineur is Nakamba toch lovend over Club Brugge

Nakamba wijst (Club Brugge - Zulte Waregem)

Wie in Engeland wat ex-spelers van Club Brugge aan het werk wil zien, moet vooral afstemmen op de matchen van Aston Villa. Bij de promovendus uit de Premier League staan dit seizoen namelijk maar liefst drie oude bekenden op de loonlijst.

Marvelous Nakamba heeft net als Wesley Moraes en Bjorn Engels een basisplaats veroverd bij Aston Villa en kreeg de voorbije periode flink wat lof van de fans. De balveroveraar uit Zimbabwe heeft zijn draai helemaal gevonden in Birmingham en dat heeft hij naar eigen zeggen ook te danken aan Club Brugge.

“Ik heb in Brugge zware wedstrijden gespeeld, onder meer in de Champions League, en die ervaring heeft mij geholpen om te staan waar ik nu sta. Ik heb tegen enkele van de beste spelers ter wereld kunnen spelen en daardoor ben ik zelf ook een betere voetballer geworden. De ervaring om het op te nemen tegen spelers als Griezmann is onbetaalbaar”, klinkt het bij SportsHub.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws