Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ondanks easy win toch één minpuntje bij blauw-zwart? “Onvoorstelbaar eigenlijk”

© Play Sports

Een overtuigende 3-0 zege tegen KV Kortrijk, er viel alweer niks af te dingen op de prestatie van Club Brugge. En toch was er misschien één speltechnisch minpuntje: de andermaal veelvuldig gemiste kansen. Vooral Mbaye Diagne zijn vizier stond duidelijk niet op scherp.

“Het was dikwijls dezelfde speler, eigenlijk onvoorstelbaar want Diagne had zelf een doelpunt of drie kunnen maken. De techniek was niet altijd perfect in orde. Die eerste kans moet je wegleggen aan de tweede paal. Bij die kopbal aan de tweede paal op die voorzet van Siebe Schrijvers mag je toch verwachten dat hij die bal binnen het kader kopt”, stelt Jacky Mathijssen.

“Hij wil het leer misschien té precies net naast de paal koppen, maar rateert hem ook hier weer half en dan gaat hij nog twee meter naast. Na de derde misser was het waarschijnlijk genoeg voor Philippe Clement en zal hij gedacht hebben: ik ga toch maar een andere spits zetten die die kansen wél afmaakt. Okereke kwam in zijn plaats en hij heeft die kansen wel benut.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws