Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwe kans voor Vossen na egoïstische frats Diagne? “Bij mij zit Jelle zondag op de bank én hij valt in”

Jelle Vossen scoort (Club Brugge - Sint-Truiden)

Ook de analisten hadden gisteren de mond vol over het wangedrag van Mbaye Diagne in Parijs. De wispelturige targetspits deed zijn reputatie van speler met een handleiding alle eer aan en lijkt het voor een tijdje verkorven te hebben. Enter, Jelle Vossen? Jan Mulder vindt alvast van wel.

“Toen ze hem haalden, wist iedereen dat het een heel lastige jongen is. Club had spitsen genoeg, waarom? Dit kon je verwachten, dit wilde je misschien. Je voelt dat iedereen op exploderen staat. Ach, laat het er maar een keertje uit. Zo erg is het ook niet om te zeggen dat wat Diagne daar deed niet kan. Daar moet je over spreken, maar niemand durft er iets over te zeggen”, is Jan Mulder duidelijk in zijn commentaar voor Q2.

De Nederlandse analist weet alvast wat hij zou doen als coach: “Ik heb Jelle Vossen altijd een voorbeeldige prof gevonden, maar die wordt niet gebruikt en totaal genegeerd voor iemand waarvan je weet dat het miserie gaat geven. Je kunt iemand natuurlijk ook niet op zijn knieën laten zitten, maar ik zou Diagne op zijn minst een tijdje zo negeren zoals Clement met Jelle Vossen heeft gedaan. Bij mij zit Vossen zondag op de bank én hij valt in.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws