Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Niet iedereen spuwt Diagne uit na penaltydebacle: “Als het van mij afhangt, krijgt hij nog een tweede kans”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Mbaye Diagne doet er best aan om niet te veel reacties van Clubsupporters te lezen op de sociale media want sinds gisteravond is de 28-jarige aanvaller persona non grata. Heel wat fans willen hem nooit meer in een blauw-zwart shirt zien, anderen willen hem dan weer per direct terugsturen naar Turkije. Maar niet iedereen loopt zo hard van stapel. Birger Vandendriessche van The Blues of F.C. Bruges was ook niet bepaald blij met wat er gisteravond gebeurd is, maar pleit in een blogpost wel voor rede en nuance. Lees zijn betoog hieronder!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws