Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mignolet heeft ervaring met voetballen in Turkse hel: “Je kijkt er als voetballer naar uit om daar te mogen spelen”

 © Sporza

Als er één speler is die morgen niet onder de indruk zal zijn van de Turkse heksenketel dan wel Simon Mignolet. Onze Rode Duivel speelde in het verleden namelijk al een paar keer in Turkije en weet wat hem en zijn ploegmaats te wachten staat.

“Het is een match om naar uit te kijken in een speciale sfeer. Ik heb in mijn carrière al een paar keer in Turkije gespeeld. Die ambiance is echt om van te genieten, je kijkt er als voetballer naar uit om daar te mogen spelen”, vertelde Mignolet vanmorgen bij Sporza.

“Onze doelstelling? Een punt en bij voorkeur 3 punten pakken. Zij spelen thuis en zijn favoriet met de fans achter hen, maar wij hebben thuis getoond dat we minstens de evenknie van Galatasaray zijn. We mogen niet bang zijn. Op Real en PSG hebben we het goed gedaan, nu is er met die derde plaats als inzet wat extra druk op de ketel.”

Club telt twee punten, maar dat hadden er al een pak meer kunnen zijn, dat beseft ook Simon Mignolet. Het is tijd om nu te doen wat de voorbije twee sterke uitmatchen niet lukte: “We willen onze kans grijpen. We willen het resultaat halen dat we verdienen, want we verdienden in onze matchen in Madrid en Parijs én thuis tegen Galatasaray meer.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws